On to (ni)je zaslužio: Džastin Biber glavna zvezda ismevanja

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On to (ni)je zaslužio: Džastin Biber glavna zvezda ismevanja

Pevač Džastin Biber nije se baš dobro proveo kada je nedavno gostovao u emisiji Comedy Central Roast. U tom šou-programu, kanadsku muzičku zvezdu su komičari izvređali i ismejali različitim šalama.
Šekil O’Nil, Snup Dog i ostali smenjivali su se, a Biber je postao predmet podsmeha. Ovo su bile samo neke od šala na njegov račun:
Selena Gomez je htela da dođe u šou, ali se sada viđa sa muškarcima. Jel tačno da si nju ostavio zato što su joj brkovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izrasli pre nego što su tebi“?
Ili:
Možda je napunio 21. godinu, ali Džastin će za mene uvek biti beba. Budući da bebe piške svuda oko sebe i nikada ne znaju kada će da umuknu“.
A zatim:
Prošle godine, bio si proglašen za petu najomraženiju osobu na svetu svih vremena. Kim Džong Un nije bio nikad rangiran tako nisko. On čak koristi tvoju muziku za mučenje“.
I na kraju:
Džastin Biber ima 10 miliona fanova. Većina njih idu u srednju školu“.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

On to (ni)je zaslužio: Džastin Biber glavna zvezda ismevanja

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Pevač Džastin Biber nije se baš dobro proveo kada je nedavno gostovao u emisiji Comedy Central Roast. U tom šou-programu, kanadsku muzičku zvezdu su komičari izvređali i ismejali različitim šalama...Šekil O’Nil, Snup Dog i ostali smenjivali su se, a Biber je postao predmet podsmeha. Ovo su...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.