Odbio je ulogu u Matrixu: Brad Pitt otkrio da li se kaje zbog ovoga

Izvor: Tracara.com, 26.Jan.2020, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbio je ulogu u Matrixu: Brad Pitt otkrio da li se kaje zbog ovoga

Brad Pitt pobrao je se sve pohvale kritike i publike za ulogu u Tarantinovom ostavrenju „Bilo jednom u Holivudu“, a na nedavno održanoj dodeli SAG nagrada, proglašen je za najboljeg sporednog glumca i jedan je od favorita za Oskara. Glumac je otkrio je da je pre mnogo godina odbio ulogu u jednom drugom kultnom filmu, ali se ne kaje zbog toga. Uloga koju je odbio je Neo u naučno-fantastičom akcijom ostavrenju iz 1999. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << a koja je na kraju pripala Keanu Reevesu, i koja mu je i obeležila karijeru. Iako se prošle godine u medijima pojavila informacija da je uloga Nea prvo ponuđena Pitu, on se tim povodom do sada nije oglašavao, ali je nedavno otkrio nekoliko detalja. “Da, odbio sam ulogu u Matriksu. Uzeo sam crvenu pilulu. Ovo je jedini film za koji ću da otkrijem da sam odbio da igram u njemu“, priznao je Brad, te dodao: “Ako sam već odbio ulogu, to znači da ona nije ni bila za mene. Bila je za nekog drugog i taj neko je to sjajno izneo. Zaista verujem u to. Ako bih počeo da pričam o svim ulogama koje sam odbio, pričali bismo puna dva dana“, iskren je bio glumac. The post Odbio je ulogu u Matrixu: Brad Pitt otkrio da li se kaje zbog ovoga appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENO: Kiano Rivs ne bi glumio u Matriksu da OVAJ glumac nije odbio ulogu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 08:58

Ko je mogao biti Neo?..Uloga Nea u "Matrixu" jedna je od najpamtljivijih uloga Kianu Rivsa, ali nedavno je otkriveno da on nije bio prvi izbor za nju. Prvo su je ponudili Bred Pitu, a pošto je on odbio, Kianu je dobio svoju priliku...Pit je to otkrio tokom nedavnog gostovanja na International Film...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.