OTIŠAO SA LJUBAVNICOM U ITALIJU, A VRATIO SE ZARAŽEN KORONOM Kija poručila: Bog je veliki!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2020, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠAO SA LJUBAVNICOM U ITALIJU, A VRATIO SE ZARAŽEN KORONOM Kija poručila: "Bog je veliki!"

Podsetilo je...

Nedavno su strani mediji preneli da je izvesni neverni suprug iz Velike Britanije u panici zbog otkrivanja vanbračne afere nakon što se zarazio korona virusom dok je sa ljubavnicom bio na tajnom putovanju u Italiji.

Neimenovani pacijent u kasnim 30-im navodno je rekao svojoj ženi da je na poslovnom putu u Velikoj Britaniji. Kada se vratio kući, počeo je da pokazuje simptome smrtonosne infekcije, a testovi su pokazali da je pozitivan na korona virus. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prema njegovim rečima, supruga misli da je pokupio bolest na poslovnom putu.

- Očekuje se da će on preživeti infekciju, ali ne verujemo da to isto važi za njegov brak - dodao je izvor.

Ta vest je zainteresovala i pevačicu Kristinu Kiju Kockar, pobednicu prve sezone rijalitija "Zadruga". Naravno, zbog preljube i aluzije na njenog bivšeg supruga Slobu Radanovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.