Ne lažem te Jovana, da mi Aleksej umre ako te lažem! Anitine MASNE LAŽI, poriče da je spavala sa Anđelom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 13:23

"Ne lažem te Jovana, da mi Aleksej umre ako te lažem!" Anitine MASNE LAŽI, poriče da je spavala sa Anđelom

Iako zna da je njihov intimni odnos snimljen, i da se u rijalitiju baš ništa ne može sakriti, Stanojlovićeva se svim silama trudi da objasni da nije spavala sa Rankovićem.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković rano jutros su imali s*ksualne odnose u izolaciji, a nakon što su "obavili" šta su imali, nisu zaspali zajedno kako bi to svaki par učinio, već je svako legao u svoj krevet.

Oni su razmenili potom par rečenica, a Anitu je uhvatila panika kad je pomislila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na reakciju svoje zakonite supruge Jovane Tomić Matore.

Kada je svanulo jutro i kada ih je Veliki šef probudio, Anita se spremila i iz izolacije došla u Belu kuću, gde ju je sačekala Slađa Lazić, koja je odmah "provalila" da je Anita imala odnose, pa je krenula u ispitivanje.

Ipak, Anita nikako nije želela da prizna da je bila intimna sa Anđelom, što je naljutilo gledaoce jer će se njena tajna svakako saznati, gotovo večeras kada u Belu kuću uđe Milan Milošević kako bi vodio emisiju Pretres nedelje.

"Večeras Matora nervni slom, a Milan ih sprda", "Anita dobila šta je htela, Anđelo se malo ispraznio u nju", "Pa, realno ništa nije ni bilo, ispraznio se i zaspao", bili su neki od komentara, a posebno je privukao pažnju komentar u kojem se gledalac rugao Aniti citirajući je, kada se kune u najmilije, a laže... "Ne lažem te Jovana,da mi Aleksej umre ako te lažem!!!" - glasi komentar.

Kako i da li će Anita pokušati da se opravda kada Matora sazna da je spavala sa Anđelom dok je ona i dalje u rijalitiju, saznaćemo vrlo uskoro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.