NEKA TUŽI, PSIHO TRAŽI SAOSEĆAJNOST OD LJUDI! Tarina majka udarila na Ša - oplela po nesuđenom zetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 05:34

"NEKA TUŽI, PSIHO TRAŽI SAOSEĆAJNOST OD LJUDI!" Tarina majka udarila na Ša - oplela po nesuđenom zetu

Nije birala reči!

Otkad je reper Nenad Aleksić Ša kročio u Belu kuću ne prestaju lomovi na relaciji sa njegovom bivšom devojkom Tarom Simov, koja nije bila nimalo srećna zbog njegovog dolaska na velelepno imanje.

U poslednjih nekoliko dana dolazilo je do žestokih okršaja između bivšeg para, a u naletu besa i očaja Ša je izjavio da će tužiti Taru zbog torture koju mu priređuje, te da će joj uzeti sve što ima. Tim povodom sada se oglasila Tarina majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miroslava.

- Samo neka izvoli. Neka tuži! Psiho traži saosećajnost od ljudi. Ne zaboravimo zašto nema nastupe! Zbog sebe, a ne zbog drugih, a da i ne zaboravimo da svi mi verujemo svojim očima i ušima, a ne njemu - prokometarisala je Tarina majka.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.