NE DA MU DA DIŠE! Dragana URNISALA Edisa u cik zore: Pratila ga u stopu, pa ZATVORILA u garderoberu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 08:59

NE DA MU DA DIŠE! Dragana URNISALA Edisa u cik zore: Pratila ga u stopu, pa ZATVORILA u garderoberu! (VIDEO)

Prekršili obećanje.

Dragana Mitar i Edis Fetić nastavili su raspravu nakon emisiji "Gledanje snimaka", iako su rekli jedno drugom da su zauvek stavili tačku na njihov odnos. Dragana nije mogla da odoli da ponovo pokrene razgovor, iako je Edis uporno pokušavao da stavi tačku.

- Neću da neko laže konstantno! Sve je lažurija! Psihički si me urnisao, kao uljez - govorila je iznova i iznova Dragana.

- Dobro, nastavi tu priču! Ti iznesi sve što sam te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slagao! - poručio joj je Edis.

Dragana nije davala Edisu prostora da izađe iz garderobera, želeći da mu ispere mozak kako je tvrdila. Kroz razgovor Edis je potencirao da dobije odgovor od Dragane da li ona želi da bude sa njim, ona je tvrdila da ne želi, ali je potom dodala da je Fetić rešio da joj se osveti.

- Tvoji kada su došli ovde, što mi nisu rekli da se sklonim od tebe? Nego su me pozvali da im priđem! - odbrusio je Edis.

- Ne dam ti da odeš, ja sam tvoj bodi gard, ja sam isto tako zvala pomoć, pa ništa. Ti si išao zu policiju na informativni razgovor - tvrdila je Dragana, što je Edis priznao.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK! SLAO JOJ JE SLIKE KAKO SE POVREĐIVAO? Dragani PREKIPELO, iznela DETALJE o Edu koje niko nije očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020

Čolak je sve ovo potvrdio...Bane Čolak pričao je nedavno u sobi za izolaciju sa Draganom Mitar o Edisu Fetiću, kao i o svim detaljima njihove veze. Taj snimak prikazan je u emisiji "Gledanje snimaka", posle čega su isplivali novi detalji...- Ništa što ja nisam očekivao. Ona tako uvek izabere...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.