ŠOK! SLAO JOJ JE SLIKE KAKO SE POVREĐIVAO? Dragani PREKIPELO, iznela DETALJE o Edu koje niko nije očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 08:59

ŠOK! SLAO JOJ JE SLIKE KAKO SE POVREĐIVAO? Dragani PREKIPELO, iznela DETALJE o Edu koje niko nije očekivao

Čolak je sve ovo potvrdio.

Bane Čolak pričao je nedavno u sobi za izolaciju sa Draganom Mitar o Edisu Fetiću, kao i o svim detaljima njihove veze. Taj snimak prikazan je u emisiji "Gledanje snimaka", posle čega su isplivali novi detalji.

- Ništa što ja nisam očekivao. Ona tako uvek izabere prijatelja s kojim mene pljuje. Ja vidim da Bane tu nešto pokušava. Ja sam rekao da se ja nisam ovde nikome k*rčio - rekao je Edo.

- A ti si pričao sa Mićom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o meni! Ja sam rekla da me ne zanima tema i da ne želim da komentarišem. Da neću davati izjave... - rekla je Dragana.

- Meni si se k*rčio, iskolačio si oči... Stariji si od mene 15 godina. Tomoviću si ćutao! Dragana je rekla da se napolju plaši od njega, da je on čovek skočko, da je uhodi, da iskače svuda, da udari rukom i šalje joj slike kako se povredio - rekao je Bane.

- Da. Edo, ja se tebe plašim! Ko se prepozna napolju, prepoznao se! - rekla je Dragana.

- To veče kada sam ja otišao da se k*rčim njenom mužu, mi smo išli na rođendan tvog druga - rekao je Edo.

- To nije bio rođendan. To nije bilo to veče. Mislim da je Pavle ispričao Zilhi priču. Moj muž je zabranio da pričaš o njemu. Nema potrebe da ga spominješ, kao što ja ne spominjem tvoju suprugu. Ja sam mislila da je Pavle lud, a ti znaš svaku moju izjavu. Doktore, ja te dobro poznajem. Sada ću u svaku tvoju rečenicu da upadam, ti si meni upadao u život - rekla je Dragana.

- Hajde da počnemo od te večeri. Ti si meni rekla da se odvajaš od muža, tu je bio Pavle sa nama u separeu, tu je bio tvoj muž pored, ja se nikome nisam k*rčio. Između ona meni priča da nema ništa. Ona je igrala i na jednu i na drugu stranu. Mi smo otišli u kafić, tu je bio njen muž - dodao je Edo.

- On je naručio piće i poljubio me - rekla je Dragana.

- Što se tiče Tomovića, ja ne mogu da budem ljut na njega. On je meni otvorio oči. Ja se nikome nisam k*rčio - pričao je Edo.

- Rekla je Dragana da postoji neka komšinica koja može sve da potvrdi. Da je njihova svađa bila do jutra i da je htela da zove policiju - rekao je Bane.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.