NAPRAVILI SPOMENIK LUNINOJ ĆERKI! Pojavila se UMRLICA MALE MIJE na internetu! Marko: Prijavio sam policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2022, 19:35

NAPRAVILI SPOMENIK LUNINOJ ĆERKI! Pojavila se UMRLICA MALE MIJE na internetu! Marko: "Prijavio sam policiji"

Oglasio se i MUP

Poslednjih dana na društvenim mrežama kruže fotografije lažnih umrlica, na kojima se nalaze Ivana, Ksenija i Sanja, članice grupe "Hurricane", ali i maloletna ćerka Lune Đogani.

Na fotografijama sramnih i bizarnih umrlica, navode se lažni datumi smrti pomenutih osoba, a ono što je možda i najbizarnije je što je kreator istih, maloletnoj ćerki Lune i Marka Miljkovića, Miji Miljković, čak napravio i sliku spomenika.

Ovim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasio se Marko, koji je otkrio da je slučaj prijavio pre dva meseca.

- Video sam to i stvarno nemam reči kojima bih mogao da opišem osobu koja stoji iza takve stvari. Slučaj sam prijavio pre dva meseca. Iako su mi još tada obećali da će slučaj biti rešen, a autor iste biti adekvatno kažnjen, to se izgleda nije dogodilo. Od moje prijave me više niko nije kontaktirao - rekao je Marko Miljković za Telegraf.rs.

Iz MUP-a su saopštili za Telegraf da do sada nisu imali prijava o ovom slučaju. Kako su dalje naveli, slučaj je sada prosleđen Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

Ovim povodom oglasile su se i članice grupe "Hurricane".

- Takvim bolestima treba stati na put i iskreno se nadamo da hoće. Nemamo dalji komentar o ovom slučaju - izjavile su pevačice.

Osim pomenutih imena, na lažnim umrlicama našla su se imena i fotografije članova porodice pevačice Teodore Džehverović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.