NAJPOZNATIJA CRNOGORKA U JURIŠU NA MILIONE Izgleda kao Kim Kardašijan, čak je i sarađivala sa njom, a sada se odlučila za NOVI KORAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJPOZNATIJA CRNOGORKA U JURIŠU NA MILIONE Izgleda kao Kim Kardašijan, čak je i sarađivala sa njom, a sada se odlučila za NOVI KORAK

Lepo!

Za njeno šminkersko umeće čuo je Holivud. Amra Olević Amrezi godinama živi i radi u Americi, a sarađivala je čak i sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan Vest čijim poslovnim stopama sada kreće.

Amra koja je za kratko vreme postala Instagram senzacija, o čemu su pisali i strani mediji, a veoma je bliska sa Marim Dedivanovićem, ličnim šminkerom Kim. Zahvaljujući toj vezi, ušetala je u uski krug ljudi oko rijaliti klana, ali je do 5,9 miliona pratilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došla isključivo zbog šminkerskih saveta i atraktivnog izgleda. 

Soft glam moment ✨ Wearing @lillylashes “So Extra Miami”

A post shared by Amra Olević Reyes (@amrezy) on Feb 20, 2020 at 11:14am PST

Mejk ap umetnica koja je u ovu godinu ušla kao udata žena, pa sada uz njeno devojačko prezime stoji muževljevo Rejes, nije se zadovoljila samo Instagram uspehom, već je pokrenula liniju šminke.

Kozmetička kolekcija nosi ime "Amrezi" i donosi sa sobom paletu prekrasnih boja.

Dobro je poznato da je mejk ap industrija Kim i njenoj mlađoj sestri donela milione, čak milijarde. Tačno je da su ove dve rijaliti zvezde daleko uticajnije od Amrezi, ali sve i da zaradi hiljaditi deo njihovog bogatstva, biće to veliki poslovni uspeh za nju. A uspeh je blizu sudeći po reakcijama na Instagramu. Žene su oduševljene proizvodima.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 13, 2020 at 8:38pm PST

I da vam kažemo nešto, šta god pričali za Kim, ona je uvek besprekorno našminkana. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.