Madona ljubomorna na Kim: Bradavice su zabranjene a gole zadnjice nisu!

Izvor: Svet, 22.Nov.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona ljubomorna na Kim: Bradavice su zabranjene a gole zadnjice nisu!

Kraljica popa Madona pokušala je na svoj Instagram profil da okači staru fotografiju na kojoj pokazuje obnažene grudi na kojima se vide bradavice, ali administratori te društvene mreže su je cenzurisali. To je veoma iznerviralo Madonu jer ona sebe mnogo ceni.
“Zbunjena sam. Bradavice su zabranjene jer se smatraju provokativnim, a pokazivanje gole zadnjice nije”, revoltirano je upitala Madona svoje obožavaoce na društvenim mrežama, misleći pritom na Kim Kardašijan.
Autor: Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šta Viktor misli o tome? Sofija Milošević nikad izazovnija

Izvor: Svet, 23.Nov.2014, 00:58

Slavna manekenka i devojka popularnog tenisera Viktora Troickog, svojim izgledom odaje utisak nežne lepotice, ali ipak često ume i da inenadi svoje fanove.. Naime, Sofija Milošević postavila je na svoj instagram profil veoma provokativnu fotografiju na kojoj je vidimo kako u izazovnoj pozi leži...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.