MRTAV SI ZA MENE, GADIŠ MI SE Ermina pobesnela na Baneta, a onda joj on rekao samo JEDNU REČENICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MRTAV SI ZA MENE, GADIŠ MI SE" Ermina pobesnela na Baneta, a onda joj on rekao samo JEDNU REČENICU

Izgleda da ipak ne može bez nje.

Bane Čolak je tvrdio da ne želi nikakvu komunikaciju sa Erminom Pašović, zbog laži koje je izrekla, ali ipak je u toku večeri pokušavao da joj se približi kako bi ostvario komunikaciju.

Ona ga je besna odgurnula od sebe, a ono što mu je izgovorila ga je šokiralo.

- Da si se sklonio od mene, ne zanima me! Mrtav si za mene, gadiš mi se, ne postojiš! Neću da te slušam, nijednu rečenicu! Skloni se! Ne gledaj me, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa! Ne vidim te! - rekla je Ermina.

Bilo je evidentno da je Bane bio iznenađen rečima koje mu je izgovorila, pa je ukratko prokomentarisao da on posle svega ne može, a da je ne primeti.

Ja ne mogu da te ne vidim - rekao je Bane.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.