Laća objavio sliku svoje majke: Marina izgleda sve bolje

Izvor: Tracara.com, 18.Maj.2021, 20:59

Laća objavio sliku svoje majke: Marina izgleda sve bolje

Marina Tucaković već godinama unazad vodi tešku borbu sa kancerom, a njeno stanje poslednjih meseci znatno se poboljšalo, što dokazuju i njena najnovija fotografija. Marina se potpuno povukla u ilegalu, a njene fotografije povremeno objavi sin Milan Laća Radulović. Naime, Laća, je na svom Instagram nalogu objavio novu fotografiju Marine, koja pozira sređena. View this post on Instagram A post shared by Milan Laća Radulović (@laccanotlaca) „Nazdravlje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << majko“, napisao je brižan sin, a onda su usledili brojni komentari. Dara Bubamara, Saša Vidić, Željko Samardžić i mnogi drugi iz sveta poznatih oduševili su se Marininim izgledom, te joj u komentarima poslali ljubav i podršku. The post Laća objavio sliku svoje majke: Marina izgleda sve bolje appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ceca Ražnatović objavila fotografiju sa mature!

Izvor: Svet plus, 19.Maj.2021, 09:52

Svetlana Ceca Ražnatović objavila je fotografiju sa velike mature, staru 20 godina! Pevačica je za tu priliku odabrala kratku ciklama haljinu sa detaljima od tila...Ceca Ražnatović je za tu priliku odabrala kratku ciklama haljinu sa detaljima od tila, a mnogi su priznali da bi ovakav odabir toalete...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.