LAGALA JE DA NIJE ZALJUBLJENA U TOMOVIĆA! Miljana OSULA PALJBU po misici - RASKRINKANA poludela od BESA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 18:55

"LAGALA JE DA NIJE ZALJUBLJENA U TOMOVIĆA!" Miljana OSULA PALJBU po misici - RASKRINKANA poludela od BESA

"Pet meseci je bila zaljubljena u Vladimira, ali nije pokazivala emocije, da ne bi bila u nizu!"

Filip Car bio je sledeći zadrugar koji je ustao za crnim stolom i uključio se u debatu o lažima.

Potom je nastao opšti haos između Miljane Kulić i Jovane Ljubisavljević zbog njenih odnosa sa Vladimirom Tomovićem i Anđelom Rankovićem, pa i Stefanom Karićem.

- Kada vidim ove odnose, meni je to smešno, 90% muškaraca je sprdačina, kao i žena, umesto samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se zezamo, mi to shvatamo ozbiljno. Umesto da nekako svedemo ovde svoj boravak na zezanciju, zna se gde se grade ozbiljne stvari - objasnio je Car.

- Ja smatram da su sitne laži najgore, ako počneš da lažeš za sitnice, velika stvar kad me neko slaže, evo na primer, Jovana i Stefan, ona je njega lagala za sitnicu. Lagala je da nije bila zaljubljena u Tomovića. Ona nije bila ni sa Čorbom, ni sa Anđelom, ni sa Tomovićem, ali ona ga i dalje laže. Evo, na primer, mene optužuju da sam zaljubljena u Kristijana, i meni ne odgovara, jer svi vide, ja spinujem priču i počnem sa Čorbom, da bih pobegla od priče sa Kristijanom... Tako i Jovana, ova devojka je pet meseci bila zaljubljena u Vladimira, ali nije pokazivala emocije, da ne bi bila u nizu - govorila je Miljana.

- Zašto ne pričaš o sebi i Zoli? - pravdala se Jovana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.