POZLILO JOJ! Tokom SVAĐE sa Stefanom, Misici se SLOŠILO: ISPLIVALA ISTINA o Tomoviću i Anđelu - OPŠTI HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 18:32

POZLILO JOJ! Tokom SVAĐE sa Stefanom, Misici se SLOŠILO: ISPLIVALA ISTINA o Tomoviću i Anđelu - OPŠTI HAOS

"Ja se plašim da ne dođe neka nova priča!"

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić doživeli su potpuni ljubavni haos zbog njenog flertovanja sa Vladimirom Tomovićem, Anđelom Rankovićem i Milanom Jankovićem Čorbom.

Iako je sve išlo ka tome da je njihova veza čvrsta, ovo niko nije očekivao, da sve nesigurnosti isplivaju.

- Nije mi dobro, ostavite me, nemam snage! - vikala je Jovana.

- Boli je istina, bila je zaljubljena u Tomovića - odbrusila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Miljana.

- Najjače da ne pričam sa svojom devojkom, bre! Devojko, na mene si skočila, meni si skočila u izlaganje! - urlao je Karić.

- Dosta mi je, svi koji dolaze da mi pričaju kada mi nije dobro, niko ne može da me nabedi u lice! 6 meseci pre tebe slušam za to, to je moj ugled! - poručila je Jovana.

- Boli me k*rac, svađaj se onda sa njima! Ni sa Anđelom se nisi gledala, pa si na kraju koketirala, ja se plašim da ne dođe neka nova priča - odbrusio je Stefan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"LAGALA JE DA NIJE ZALJUBLJENA U TOMOVIĆA!" Miljana OSULA PALJBU po misici - RASKRINKANA poludela od BESA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021

"Pet meseci je bila zaljubljena u Vladimira, ali nije pokazivala emocije, da ne bi bila u nizu!"..Filip Car bio je sledeći zadrugar koji je ustao za crnim stolom i uključio se u debatu o lažima...Potom je nastao opšti haos između Miljane Kulić i Jovane Ljubisavljević zbog njenih odnosa sa Vladimirom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.