Kupila ljuljašku za seks: Kad sam s njim, ne izlazi mi se iz kuće

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupila ljuljašku za seks: Kad sam s njim, ne izlazi mi se iz kuće

Majli Sajrus postala je sinonim za način na koji se ne treba ponašati, a njeni obožavatelji nisu ostali preterano u šoku kad se otkrilo da su ona i novi dečko Patrik Švarceneger vrlo kreativni u spavaćoj sobi.
Majli kaže da im je seks svakim danom sve bolji i bolji. Kad je s Patrikom, ne želi da izlazi iz kuće jer najviše voli da bude u krevetu s njim”, rekao je izvor za Hollywood Life.
Kupila je ljuljačku za seks i oni je obožavaju. Svima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se hvali kako je to odlična stvarčica. Čak je rekla da će svojim prijateljima kupiti po jednu za rođendan jer smatra da bi svi trebalo da je isprobaju“, dodao je izvor.
Izvor: Dnevnik.hr
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.