Kristen Stjuart u provokativnoj haljini na premijeri filma

Izvor: Press, 13.Nov.2012, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristen Stjuart u provokativnoj haljini na premijeri filma

Premijera dugoočekivanog poslednjeg nastavka filma o vampirima, "Praskozorje 2", održana je sinoć u Los Anđelesu

Glavne zvezde večeri bili su najpoznatiji vampir Robert Patison i njegova partnerka Kristen Stjuart.

Kristen je privukla veliku pažnju jer je obukla izazovnu providnu haljinu od čipke. Većina pogleda bila je usmerena ka njoj, a mnogi su prokomentarisali da je njen stajling skandalozan.

Međutim, Patison je sve vreme stajao ponosno pored svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << drage. Poznati zavodnik obukao je neobično želeo odelo za ovu priliku. Glumački par koji glumi ljubavnike u filmu, demonstrirao je i svoju ljubav i u realnom životu.

Više od 2.000 obožavalaca iz celog sveta ulogorilo se na trgu ispred bioskopa još prošle nedelje gde je filmski studio "Samit" organizovao aktivnosti i maratonska prikazivanja prethodnih nastavaka.

Svi glumci iz serijala dugo vremena su proveli dajući autograme i fotografišući se sa lojalnim fanovima koji su više od pet dana odolevali hladnom novembarskom vremenu.

Patinson je rekao da se nada da će se obožavaocima dopasti "labudova pesma" franšize.

"Nadam se da će shvatiti da je to odavanje počasti njima jer smo na njih mislili kada smo je snimali", rekao je glumac.

Lotner je rekao da mu je žao što se oprašta od filmova i lika koji je voleo, ali je dodao da se nada da će se obožavaocima dopasti završetak sage. "Osećam se fantastično i tužno i emotivno i mnogo toga mi se vrti po glavi, ali pokušavam da upijem svaki trenutak, jer mi sve ovo mnogo znači", rekao je on.

Glavnim zvezdama pridružili su se i Niki Rid, Ešli Grin, Kilan Luc, Džekson Retbon, Majkl Šin i Dakota Fenink, kao i reditelj Bil Kondon i autorka Stefani Majer čiji su romani (u Srbiji ih je izdao "Evro Đunti") i zazlužni za "Sumrak" fenomen.

Majerova je rekla da će joj nedostajati da gleda troje glavnih glumaca koji su se u filmovima razvili i kao glumci i kao likovi.

"Bilo je sjajno gledati ih kako odrastaju, naročito Kristen, jer se njen lik toliko menja u filmu i gledati je kako postaje veličanstvena i zaista u liku, da bude najžešća od najžešćih, je bila velika nagrada za mene", rekla je Majerova.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.