Izvor: Luftika.rs, 24.Maj.2024, 20:06

“Samba” za svačiji džep: Adidas proizvodi jeftinije verzije trendi patika, koštaće 60-ak evra

Poznato je da su cene patika poznatih svetskih marki odavno otišle u nebo, pa zato mnogi koriste prilike da kupuju na rasprodajama, kako bi ostali u trendu u okviru svog budžeta. Zato će mnoge obradovati vest da Adidas planira da lansira pristupačnije verzije svojih patika sa tri pruge, poput belih i crnih Samba modela od brušene kože.
Kompanija to čini kako bi proširila trend, izjavio je izvršni direktor Bjorn Gulden na godišnjoj skupštini deoničara kompanije u Nemačkoj.
– Važno je razumeti da ne može svako da priuštiti kupovinu cipela za 120 ili 150 evra, ali svi žele da učestvuju u istim trendovima – rekao je Gulden investitorima na prezentaciji u Furtu, u blizini adidasovog sedišta u Hercogenaurahu, prenosi...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.