Kristen Stjuart na premijeri u providnoj haljini i bapskim gaćama

Izvor: medio.rs, 13.Nov.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristen Stjuart na premijeri u providnoj haljini i bapskim gaćama

Jedini način da javnost zaboravi na jedan skandal jeste da joj se pažnja preusmeri na drugi, a upravo tim receptom povela se Kristen Stjuart na premijeri filma "Sumrak saga: Praskozorje 2". Kada se glumica pojavila u providnoj haljini i zlatnom vešu, prisutni su momentalno zaboravili na njenu aferu sa Rupertom Sandersom.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U providnoj haljini pokazala sve što je mogla: Njene gaćice nisu svima ulepšale dan (FOTO)

Izvor: S media, 13.Nov.2012

Dok ona ponosno šeta pred fotografima, donji veš samo "seva". Međutim, nije sve bilo tako savršeno kako se čini. ..Posle filma "Sumrak" Kristen Stjuart postala je planetarno popularna. Momci je bukvalno saleću, mada ona ne deluje kao da je zainteresovana. Nedavno je stoički izdržala skandal kada...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.