Ponovo zaljubljeni: Kristen Stjuart i Patinson na premijeri Sumrak sage

Izvor: Blic, 13.Nov.2012, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo zaljubljeni: Kristen Stjuart i Patinson na premijeri "Sumrak sage"

Svetska premijera "Praskozorja" 2. deo, poslednjeg dela filmske sage "Sumrak", održana je noćas u Los Anđelesu. Protagonisti filma Kristen Stjuart i Robert Patinson, prvi put posle pomirenja pojavili su se zajedno na crvenom tepihu.

Na premijeri, na svečanom crvenom tepihu prvi put posle pomirenja pojavili su se zajedno Kristen Stjuart i Robert Patinson, protagonisti filma. Oboje su blistali, srećni i zadovoljni, pa je svima brzo postalo jasno da je izmeđšu njih sve u redu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da je Robi potpuno zaboravio na ispad svoje voljene Kristen.

Koliko je saga "Sumrak" obeležila čitavu epohu dokaz je veliki broj fanova koji su danima pre premijere kampovali ispred "Nokia Teatra".

Više od dve hiljade fanova unapred je rezervisalo svoje mesto u kampu, putem interneta a za tri dana koliko su boravili u kampu, bili su u prilici da gledaju sve do sada snimljene filmove, a bile su organizovane i brojne druge aktivnosti.

Veliki broj javnih ličnosti prisustvovao je premijeri a među njima se našao i Goran Višnjić, koji je stigao u društvu supruge Ivane.

Povezane vesti: Robert Patinson pijan gostovao u emisiji Majli Sajrus planira tri svadbene ceremonije Ben Aflek čestitao Timberlejku na venčanju Stjuart i Patinson prvi put u javnosti posle afere Razvodi se majka Kristen Stjuart

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristen Stjuart na premijeri u providnoj haljini i bapskim gaćama

Izvor: Blic, 13.Nov.2012

Jedini način da javnost zaboravi na jedan skandal jeste da joj se pažnja preusmeri na drugi, a upravo tim receptom povela se Kristen Stjuart na premijeri filma "Sumrak saga: Praskozorje 2". Kada se glumica pojavila u providnoj haljini i zlatnom vešu, prisutni su momentalno zaboravili na njenu aferu...

Nastavak na Blic...

Ponovo zaljubljeni: Kristen Stjuart i Patinson na premijeri “Sumrak sage”

Izvor: Poznati.info, 14.Nov.2012, 01:03

Svetska premijera “Praskozorja” 2. deo, poslednjeg dela filmske sage “Sumrak”, održana je noćas u Los Anđelesu. Protagonisti filma Kristen Stjuart i Robert Patinson, prvi put posle pomirenja pojavili su se zajedno na crvenom tepihu...Na premijeri, na svečanom crvenom tepihu prvi put posle...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.