“Koncert sećanja na Tomu Zdravkovića” u Areni 28. septembra (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Avg.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Koncert sećanja na Tomu Zdravkovića” u Areni 28. septembra (FOTO) (VIDEO)

Prvi i najveći boem domaće estrade Toma Zdravković već 25 godina nije sa nama, ali pesme su ostale da žive iza njega, a sve najveće hitove publika će imati priliku da još jednom čuje 28. septembra od 20 časova u beogradskoj "Kombank areni".

Jedinstveni muzički spektakl "Koncert sećanja na Tomu Zdravkovića" u organizaciji "Melos estrade" predstavljaće za sve obožavaoce jedinstvenu priliku da prvi put posle dve i po decenije čuju hitove legendarnog pevača u izvođenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << najvećih muzičkih zvezda iz čitavog regiona.

Foto: Youtube/Tomislav - Toma Zdravković

Ovaj koncert će na jednom mestu okupiti kako Tomine savremenike i brojne zvezde sa kojima se družio i nastupao tokom svoje gotovo tri decenije duge muzičke karijere, tako i mlade pevače kojima je on predstavljao uzor. Svi oni će pevati pesme ovog velikana i tako još jednom oživeti boemski duh i ljubav prema muzici, koje je Zdravković sa sobom nosio i koje je i sam najbolje opisao rečima:

- Jedino muzika može da me ispuni do kraja i bez ikakvih drugih želja. Od nje živim i za nju živim.



Iako su Tomine pesme postale sastavni deo muzičkog nasleđa na području Balkana, ovo će biti prvi veliki koncert posle smrti slavnog umetnika na kome će na jednom mestu moći da se čuju njegovi neprolazni hitovi.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.