Karleuša PREDVIĐA PROPAST Breskvičine karijere - Oštro UDARILA na mladu pevačicu: Nema NIKAKVU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 22:19

Karleuša PREDVIĐA PROPAST Breskvičine karijere - Oštro UDARILA na mladu pevačicu: "Nema NIKAKVU..."

Ona je otvoreno dala svoje mišljenje o većini učesnicika Evrovizije.

Pop zvezda Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram, gde je dala svoj sud o izvođačima, koji se ove godine takmiče na nacionalnom izboru "Pesma za Evroviziju".

Naime, ona je, na sebi svojstven način, potkačila mnoge pevače, a prema Anđeli Ignjatović Breskvici je bila nemilosrdna, te joj je poručila da joj je karijera završena.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Da ne bih odgovarala svakom novinaru pojedinačno, evo kratkog osvrta na neke pesme koje ulaze u konkurenciju za "Evrosong" i moje uvek skromno i realno mišljenje:

1. NAJ WORLD MUSIC, Glas koji ima eteralni zvuk i probija jezičke i kulturološke barijere u muzici - poručila je JK i tagovala Teja Doru.

2.NAJ SEXY/SKUPLJI ZVUK, srpska SADE, top izvedba i produkcija glasa, ne previše komercijalno, ali poseduje veoma skup element nenametljivog, ali zaraznog, što nije svojstveno srpskom izvođaču - napisala je Jelena i označila Lenu Kovačević.

3. NAJ KRINDŽ & KISELINA ZVUK, lažna Cakana i grupa Ladarice, zvuk koji nema nikakvu poentu na ovoj vrsti evropskog takmičenja, promašen tekst i paše muzički retro pravac, slatka talentovana devojka u kandžama kafanskih menadžera i savetodavaca poznatih po uništavanju karijera. Šteta - napisala je Karleuša aludirajući na Anđelu Ignjatović Breskvicu.

4. NAJVEĆE ŠANSE ZA USPEH Strašan talenat i pomalo filmska 007 muzika, moj favorit i po mom unutrašnjem osećaju njeno vreme dolazi - nahvalila je Zorju.

5. NAJ ZVEZDANA PRAŠINA Momak koji ima X faktor, ali po američkim standardima, neću mu savetovati da ide preko bare gde će ga ceniti nego ću mu pružiti podršku jer ovakvi talenti su neophodni kako bi se ugasio požar seljane i džukačke muzike na Balkanu - napisala je pop zvezda za Džordžija.

BONUS VIDEO:

Srbija Danas/Instagram/K.L.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.