KAD JE S*KS BIO PROBLEM? Evo ko nam od učesnika obećava VRELU sezonu u Parovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2016, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD' JE S*KS BIO PROBLEM? Evo ko nam od učesnika obećava VRELU sezonu u "Parovima"

Ne bi ga odbili...

Starleta Tijana Ajfon i pevač Era Ojdanić najavljuju vrelu sezonu u rijalitiju "Parovi". Ovaj duo sutra će se useliti u luksuznu vilu, a na pominjanje seksa samo klimaju glavom.

- Kada je meni seks bio problem, ja sam zaljubljive prirode - uz osmeh kaže Tijana.

A photo posted by @tijanaajfonfanpage on May 5, 2016 at 10:34am PDT

- Iskreno, ulazim u "Parove" kako bih zaboravila jednu osobu. Nisam se spremala taktički, samo modno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbitnije mi je da sam najoblje obučena i da sam najlepša. Gledaoci znaju da nikada ne bih mogla da imam taktiku jer sam glupa za to. Kada smo se dogovarali o tome, ja sam uvek zabrljala jer ne znam šta znači "raditi taktički" - iskrena je Maksimovićeva, a slične planove ima i Era Ojdanić.

A photo posted by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera) on Nov 21, 2016 at 1:06pm PST

- Malo sam pod stresom zbog ulaska u vilu, plašim se devojaka koje će me napadati, a ja ne znam da se branim. Naravno da bih voleo da imam seks u vili i ne bih ga odbio. Pa zdravi smo ljudi, seks je super i sasvim normalan - kaže Era, a na pitanje da li će mu zbog maloletnih unuka biti neprijatno kaže:

A photo posted by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera) on Nov 12, 2016 at 12:02pm PST

- Pa neka me gledaju, i treba. Moraju nešto da nauče od svog dede. Od mene treba da uče, pa iver ne pada daleko od klade, i oni će biti dobri ljubavnici - ističe Ojdanić, koji kaže da ima devojku, ali neće da otkrije njen identitet.

POPUT GASTOZA PRETRPELA GUBITAK: Ona ne ulazi u rijaliti "Parovi"

- Neizlečivo sam bolestan, imam tešku bolest, a to je ljubav, hronično bolujem od ljubavi i uvek sam zaljubljen. Biće mi teško unutra jer volim nekog napolju, ali psiholozi su rekli da sam najopasniji rijaliti igrač i da nemam konkurenciju - tvrdi pevač za "Alo".

A photo posted by @tijanaajfonfanpage on May 5, 2016 at 10:30am PDT

Za razliku od njega, kome kako kaže, nije bitno šta oblači već šta svlači, Tijana Ajfon je juče potrošila nekoliko hiljada evra na garderobu. Starleta potrošen novac planira da nadoknadi učešćem u poznatom rijalitiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.