JELENA BAČIĆ-ALIMPIĆ POKAZALA DONJI VEŠ U EMISIJI “PETKOM U DVA”

Izvor: Kurir, 15.Jul.2010, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA BAČIĆ-ALIMPIĆ POKAZALA DONJI VEŠ U EMISIJI “PETKOM U DVA”

U naše Jele zevnule gaće bele! Jelena Bačić-Alimpić je prošlog petka, tokom emisije “Petkom u dva”, pokazala širokim narodnim masama kakav donji veš nosi.

U naše Jele zevnule gaće bele!

Jelena Bačić-Alimpić je prošlog petka, tokom emisije “Petkom u dva”, pokazala širokim narodnim masama kakav donji veš nosi. Odevena u crno-belu mini haljinicu, voditeljka je nesmotreno prekrštala noge dok je kamera u krupnom planu snimala njene, tako obične, bele >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gaćice.

- Kada radim, mislim samo o tome šta pričam, tako da mi se to potpuno nenamerno desilo - rekla je Jelena za Kurir, i dodala:

- Lepo što su me stavili na sajt Jutjub, to znači da me vreme još nije pregazilo. Uostalom, kada je mogla Šeron Stoun sa 56 godina, mogu i ja sa 42 - kaže voditeljka, koja je očigledno smetnula s uma da je holivudska glumica u “Niskim strastima” sevala golim međunožjem. Kad pažljivo pogleda film, možda se i njoj rodi neka slična ideja, pa sledeći put još više obraduje mušku publiku.

(D. I.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Bačić-Alimpić pokazala gaćice u emisiji!

Izvor: Scandal.rs, 15.Jul.2010

Jelena Bačić-Alimpić je prošlog petka, tokom emisije “Petkom u dva”, pokazala širokim narodnim masama kakav donji veš nosi. Odevena u crno-belu mini haljinicu, voditeljka je nesmotreno prekrštala noge dok je kamera u krupnom planu snimala njene, tako obične, bele gaćice. - Kada radim,...

Nastavak na Scandal.rs...

Jelena Bačić – Alimpić pokazala gaćice

Izvor: CrveniTepih.com, 15.Jul.2010

'Kada radim, mislim samo o tome šta pričam, tako da mi se to potpuno nenamerno desilo”

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.