Izložba “Doba plodnosti” Vojislava Radovanovića oduševila poljsku publiku

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba “Doba plodnosti” Vojislava Radovanovića oduševila poljsku publiku

Radovanović izlaže veliki opus crteža na izložbi “Dobaplodnosti” koja je otvorena 17. novembra u Centru za savremenu umetnost u Torunu (Centrum Sztuki Współczesnej Znaki Czasu). Nakon otvaranja izložbe, srpski umetnik je otpočeo dvonedeljni slikarski performans u kome pred publikom slika uživo. Svojim originalnim pristupom u stvaranju dela, Radovanović je privukao veliki broj posetilaca. Izložba “Doba plodnosti” biće otvorena za javnost do 1. januara 2017.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Izložba “Doba plodnosti” Vojislava Radovanovića oduševila poljsku publiku
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Naš slikar Vojislav Radovanović oduševio poljsku publiku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2016

Posle uspešne grupne izložbe u predstavništvu UNESCO u Parizu i nedavno održane izložbe "Crtež kao događaj" u Galeriji ULUS u Beogradu, srpski slikar Vojislav Radovanović se tokom novembra i decembra predstavlja poljskoj publici na festivalu performansa "Točak vremena" (Koło Czasu) koji prezentuje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.