Ivana Pavković za SCANDAL!: Sa Petrom pričam o bebi! Osećam se kao da sam u braku! (video)

Izvor: Svet, 07.Apr.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Pavković za SCANDAL!: Sa Petrom pričam o bebi! Osećam se kao da sam u braku! (video)

Ona se na snimanju jedne TV emisije pojavila obučena u crveno! Odmah smo iskoristili priiku da Ivanu Pavković ispred kamere SCANDAL! pitamo i da li je obukla crveni veš:
“Mnogo pitaš! To zna onaj ko treba da zna…. Pozovi Petra pa pitaj!”
Pitali smo je i zbog čega su joj kolege pre nekoliko nedelja četitale trudnoću:
“Nalazimo se pored WC šolje oduševljena sam. Baš je lep ovaj WC! Gde smo stali.. Kod trudnoće. To je nešto najlepše i mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bi zaista rekli da sam trudna. Iskreno da ti kažem imamo obaveza, pričamo o tome, ali neću ništa da pričam na tu temu, ali kada se desi reći ću vam! Osećam se ko da sam u braku sa Petom!”, priča Ivana za SCANDAL!.
Kakav odnos ima sa porodicom svog dečka Petra Mitića, kakve su probleme oboje imali, kakvi svadbu planiraju pogledajte u intervjuu koji je Ivana dala za SCANDAL!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ivana Pavković za SCANDAL!: Sa Petrom pričam o bebi! Osećam se kao da sam u braku! (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Apr.2015

Ona se na snimanju jedne TV emisije pojavila obučena u crveno! Odmah smo iskoristili priiku da Ivanu Pavković ispred kamere SCANDAL! pitamo i da li je obukla crveni veš:..“Mnogo pitaš! To zna onaj ko treba da zna…. Pozovi Petra pa pitaj!”..Pitali smo je i zbog čega su joj kolege pre nekoliko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.