Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2018, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVAN MARINKOVIĆ NEĆE GLEDATI KAKO ŽELJKO ODRASTA! Evo koliko godina zatvora bi mogao da dobije zbog kokaina!

Bivši suprug pevačice Goce Tržan priveden je u noći između petka i subote zbog navodnog posedovanja kokaina. Posledice privođenja zbog droge mogle bi biti teže nego što on očekuje, budući da je zakonska kazna za posedovanje opojnih droga čak tri godine zatvora. Nakon što je priveden u stanicu i pošto je protiv njega podneta krivična The post IVAN MARINKOVIĆ NEĆE GLEDATI KAKO ŽELJKO ODRASTA! Evo koliko godina zatvora bi mogao da dobije zbog kokaina! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Miljana Kulić NE MARI za oca svog deteta nakon afere s kokainom!

Izvor: Scandal.rs, 07.Avg.2018, 00:11

Nakon što je ocu njenog deteta u automobilu pronađena droga, učesnica rijalitija priznaje da nije iznenađena. Ivan bi mogao da završi u zatvoru na tri godine, po članu Krivičnog zakona 246a, u kojem se navodi da će onaj ko neovlašćeno u manjoj količini za sopstvenu upotrebu drži supstance...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.