Evrovizija 2024: Zbog nastupa Irskke gore društvene mreže - najskandalozniji ili najbolji nastup? (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2024, 12:19

Evrovizija 2024: Zbog nastupa Irskke gore društvene mreže - najskandalozniji ili najbolji nastup? (VIDEO)

U Švedskoj je sinoć, 7. maja, održano prvo polufinalno veče. Deset zemalja izborilo je plasman u veliko finale, a o nastupu Irske i danas se polemiše na društvenim mrežama.
Bambie Thug iz Irske sa pesmom "Doomsday Blue", izazvala je opšti haos, ne toliko zbog pesme, koliko zbog nastupa koji je po rečima mnogih bio jedan od najskandaloznijih do sada na ovom prestižnom takmičenju.
Njen specifični stajling sa rogovima, razni simboli i ritualne sveće, sigurno će ostati upamćene kao nešto što do sada nije viđeno na "Evroviziji". Iako je obezbedila prolaz u finale, publika je ostala podeljena. Dok jedni hvale njen trud, drugi smatraju da je ovakav nastup ne primeren za evrovizijsku scenu....
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pesma Evrovizije: O čemu zapravo peva nebinarna osoba iz Irske, koja je izazvala kontroverzu širom Evrope (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 08.Maj.2024

Prvo polufinale Evrovizije održano je juče, a nastup Bambie Thug izazvao je brojne reakcije i kontroverzu širom kontinenta, baš poput nastupa švedske hard rok grupe Lordi, pre 18 godina.. Nebinarna osoba iz Irske uspela je da se izbori za finale Evrosonga, a dok su jedni oduševljeni njenim nastupom,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.