Evrovizija 2024: Ove zemlje učestvuju u drugom polufinalu! Ko ide u finale?

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2024, 14:17

Evrovizija 2024: Ove zemlje učestvuju u drugom polufinalu! Ko ide u finale?

Evrovizija 2024, drugo polufinalno veče, održaće se u Malmeu, 9. maja od 21 h, a direktan prenos, kao i prve polufinalne večeri biće na kanalu RTS 1 televizije.
Kao i u prvom polufinalu "Evrovizije 2024", koje smo imali priliku da gledamo 7. maja, deset zamalje od njih 15  plasiralo se u finale prestižnog takmičenja. Pored Srbije plasman u završnicu su obezbedili: Hrvatska, Slovenija, Finska, Irksa, Kipar, Luksemburg, Litvanija, Poljska i Ukrajina.
Publici će se u drugoj polufinalnoj večeri u Malmenu predstaviti takmičari iz Malte, Albanije, Grčke, Švajcarske, Češke, Austrije, Danske, Jermenije, Letonije, San Marina, Gruzije,...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.