Edita pokazala GOLE, VLAŽNE NOGE - fanovi primetili: NEIZDEPILIRANA! Ovo je JAKO ČUDNO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edita pokazala GOLE, VLAŽNE NOGE - fanovi primetili: NEIZDEPILIRANA! Ovo je JAKO ČUDNO! (FOTO)

Kako, bre, ovo?

Članica grupe "Ministarke", Edita Aradinović jedna je od najgodnijih pevačica na srpskoj estradi, a to je itekako primetno i na njenom Instagram profilu.

Tek što se slegao skandal SA LUKASOM Ana ponovo privlači PAŽNJU: Sada je pokazala OVO (FOTO)

Pevačica redovno objavljuje fotke koje svedoče o njenoj zanosnoj lepoti i seksepilu...

A post shared by EditaAradinovic (@editaaradinovic) on Jul 10, 2017 at 11:21am PDT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Poslednja ovakva objava prikazuje krupan kadar Editinih vitkih nogu, posle kupanja u bazenu. Kapljice vode još se na njima nisu osušile, te se presijavaju na suncu, a nanogica samo upotpunjuje kompletni utisak.

Ninova ćerka se svukla i OČARALA LEPOTOM! Ali "ima jednu veliku manu" - nije to što mislite (FOTO)

Lajkovi su smesta počeli da pljušte, kao i oduševljeni kometari o Editinoj lepoti, kao na primer: "Prelepa stopala!", "Najbolja", i drugi. Ipak, tu je i komentar koji svedoči o tome da je bilo i onih kojima nije prvo, ili bar, nije jedino lepota zapala za oko. "Neizdepilirane", napisao je korisnik, koji je uspeo, što je zaista čudno, da primeti jedva vidljive dlačice na Editinim butinama. E, pa, svaka mu čast kad je uspeo da spazi baš to, na ovako zanosnoj slici... Pogledajte:

A post shared by EditaAradinovic (@editaaradinovic) on Aug 27, 2017 at 10:26am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.