Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 14.Nov.2011, 03:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurin šareni svet

Dženifer Lopez u vezi sa plesačem, Gven Stefani kreira odeću za decu, Dejvid Švimer prodaje kuću za 10,7 miliona dolara, Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli kupuju zajedničku kuću, Zoe Saldana raskinula s dečkom posle 11 godina, Opra Vinfri dobila počasnog Oskara

Dženifer Lopez u vezi sa plesačem

Četiri meseca nakon razvoda od Marka Entonija, pevačica i glumica Dženifer Lopez uplovila je u vezu sa nešto mlađim plesačem sa kojim sarađuje Krisom Smartom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Par je zajedno tek nekoliko nedelja, a ovo nije prvi put da se Džej Lo zaljubi u igrača iz prateće grupe. Ranije je bila u vezi sa Krisom Džudom, sa kojim je kratko i bila u braku.

Gven Stefani kreira odeću za decu

Nekadašnja pevačica benda "No Doubt” Gven Stefani prvo se na modnoj sceni uspešno predstavila odećom za žene pod etiketom "Lamb”, a sada kreira i za mališane. U Los Anđelesu je pre nekoliko dana održana i revija kolekcije "Harajuku Mini”, a mama dva dečaka bila je prezadovoljna komentarima i odzivom drugih poznatih majki koje su došle da vide reviju.

Dejvid Švimer prodaje kuću za 10,7 miliona dolara

Simpatični Ros iz serije „Prijatelji” Dejvid Švimer odlučio je da proda svoju luksuznu vilu u Los Anđelesu po ceni od vrtoglavih 10,7 miliona dolara. Glumac koji je početkom godine postao otac po prvi put želi da se sa svojom suprugom i bebom skrasi na Beverli Hilsu, gde su već pazarili jednu manju vilu.

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli kupuju zajedničku kuću

Veza glumačkog para Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli sve je ozbiljnija, a ovaj par počeo je da traži i zajednički dom. Oni su išli u razgledanje nekretnina zajedno, a za oko im je zapao luksuzni stan na Menhetnu po ceni od 4,5 miliona dolara.

Zoe Saldana raskinula s dečkom posle 11 godina

Glumica Zoi Saldana, junakinja filma "Avatar”, razišla se od verenika Kita Brajtona nakon jedanaest godina veze. Atraktivna brineta stavila je tačku na vezu koja je trajala 11 godina, ali pošto su se rastali u dobrim odnosima nastaviće zajednički posao na modnom sajtu "MyFDB.com”.

Opra Vinfri dobila počasnog Oskara

Poznatoj voditeljki Opri Vinfri, glumcu Džejmsu Erlu Džounsu i šminkeru Diku Smitu uručen je počasni Oskar na ceremoniji u Los Anđelesu. Američka filmska akdemija dodeljuje posebna priznanja ljudima koji su imali značajan uticaj na filmsku industriju.

Povezane vesti: Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženifer Lopez se zabavlja sa plesačem

Izvor: Blic, 14.Nov.2011

Dženifer Lopez otkako se razvela, prosto juri iz veze u vezu. Bila je nekoliko nedelja sa glumcem Bredlijem Kuperom, da bi poslednjih dana započela romansu sa plesačem iz svoje grupe Kasperom Smartom...Romansa je započela kada je on dobio posao u njenoj pratećoj grupi za vreme nastupa u Kaliforniji....

Nastavak na Blic...

Džej Lo smotala mladog plesača, zaboravila Kupera! (FOTO)

Izvor: S media, 14.Nov.2011

Samo četiri meseca nakon razvoda od supruga Marka Entonija, pevačica i glumica našla je novu ljubav. U vezi je s plesačem Kasperom Smartom koji ima 24 godine...Dženifer Lopez ponovno je pronašla ljubav. Nakon što je ne tako davno ostvarila romansu sa zgodnim glumcem Bredlijem Kuperom, Lopez ljubi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.