Dok sam ja bila na operacionom stolu... Maja progovorila o PREKINU TRUDNOĆE, Janjuš sve zaprepastio bezdušnošću

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2023, 11:01

"Dok sam ja bila na operacionom stolu..." Maja progovorila o PREKINU TRUDNOĆE, Janjuš sve zaprepastio bezdušnošću

Odnos Maje i Janjuša otkad je Marinkovićeva ušla u "Elitu" prosto je cvetao. Velikodušna bivša mu je čak donela i trenerku, da bi imao šta da obuče pošto mu je supruga poslala prljave i male stvari. Ali, desio se preokret, te su poslednjih dana u velikom ratu. Pljušte uvrede, pljušte poniženja i optužbe, i ne izgleda kao da će sukob ikada prestati.

Marinkovićeva je u toku noći otkrila kakvo mišljenje stvarno ima o Janjušu nakon svega, i otkrila da mu nikada neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oprostiti to što je ostavio potpuno samu kada je nosila njegovo dete.

U toku emisije "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem u kojoj učesnici "Elite" odgovarali su na najzanimljivija pitanja publike.

- Pričaš Aneli da ti je Janjuš platio abortus a nisi pričala na šta je ličio taj čovek ličio, ceo izubijan i ištipan dok je bio sa tobom, pa naravno da ne bi želeo dete sa tobom? -glasilo je pitanje gledaoca.

- Ja ne znam kakav monstrum moraš da budeš da pitaš ovako nešto. Čak i da je bio masakriran, što je ulazio u odnos uopšte. On je čovek od toliko godina koji mora da ima neku odgovornost a ne kao kukavica. Ova tema je nešto preko čega ja njemu u životu ne bih prešla. Ako praviš dete sa nekim prihvati odgovornost a ne da budeš pi**a i ne javiš mi se kada sam ja polupana. Takiju nisam smela da kažem i tražim mu pare, a on se u tom danu slikao sa jednom devojkom i njenim psom - rekla je Maja.

- Moje mišljenje je da je ona lagala to. Bog me pogledao što sa tobom ništa nemam - rekao je Janjuš.

- Da vidim koja žena će da ustane i kaže da nisam u pravu za to. Dok sam ja na stolu da abortram njegovo dete on se slika sa drugom i njenim psom -rekla je Maja.

- Sa tobom ne bih čuvao ni psa. Otkačio sam te -rekao je Janjuš.

- Nisi me otkačio već si mi pisao celo leto, imali smo šifru Anđela. Tvoja žena je najnesrećnija žena na svetu. Vi ste foliranti jer novac vrti gde burgija neće. Radi ovde šta hoćeš ali samo donesi pare kući -rekla je Maja.

- Što mi namiguješ danas? Ne treba potrebe da se svađamo -rekao je Janjuš.

- Što si mi kvario vezu dve godine sa nekim koga sam zavolela posle tebe? -pitala je Maja Marka.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.