Devojčica! Porodila se Kejt Midlton

Izvor: Svet, 02.Maj.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica! Porodila se Kejt Midlton

Britanska kruna dobila je još jednu naslednicu nakon što se princeza Kejt porodila u bolnici Sent Meri u zapadnom Londonu.
Beba princeza je dobro a na svet je došla u 9.34 po našem vremenu, dok je kraljevska palata ovu vest potvrdila nešto iza podneva.
Porođaju je prisustvovao i princ Viljem, a ispred bolnice je okupljen veliki broj ljudi koji slave.
Supruga britanskog princa Vilijama, Kejt Midlton je jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << primljena u bolnicu.
Ona je u posla sedam ujutru primljena na privatno odeljenje za akušerstvo bolnice Sent Meri, gde je u julu 2013. godine rođeno i njeno prvo dete, princ Džordž.
Nova beba će biti četvrta u redu za britanski presto, iza svog dede princa Čarlsa, tate princa Vilijama i brata princa Džordža.
Vilijam i Kejt nisu želeli da pre porođaja saznaju pol svog drugog deteta, naveli su zvaničnici kraljevske palate.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo porođaj vojvotkinje Kejt

Izvor: Akter, 02.Maj.2015

Supruga britanskog princa Vilijama Kejt Midlton primljena je u londonsku bolnicu gde će roditi drugo dete, saopštila je danas Kensingtonska palata..Vojvotkinja od Kembridža je u privatno porodilište bolnice Sent Meri došla jutros u šest sati po lokalnom vremenu...Do bolnice je došla automobilom...

Nastavak na Akter...

Princeza pred svetom (FOTO)

Izvor: Mondo, 02.Maj.2015

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt, izašli su na kratko ispred bolnice Sent Meri u Londonu kako bi novinarima predstavili svoju ćerku, novu princezu rođenu danas pre podne...Kejt je u naručju držala devojčicu čije ime još nije poznato, ali je ime Alis favorit u kladionicama...Vojvotkinja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.