Devojčica! Porodila se Kejt Midlton

Izvor: Scandal.rs, 02.Maj.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica! Porodila se Kejt Midlton

Beba princeza je dobro a na svet je izašla u 9.34 po našem vremenu, dok je kraljevska palata ovu vest potvrdila nešto iza podneva.

Porođaju je prisustvovao i princ Viljem, a ispred bolnice je okupljen veliki broj ljudi koji slave.

Supruga britanskog princa Vilijama, Kejt Midlton je jutros primljena u bolnicu.

Ona je u posla sedam ujutru primljena na privatno odeljenje za akušerstvo bolnice Sent Meri, gde je u julu 2013. godine rođeno i njeno prvo dete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << princ Džordž.

Nova beba će biti četvrta u redu za britanski presto, iza svog dede princa Čarlsa, tate princa Vilijama i brata princa Džordža.

Vilijam i Kejt nisu želeli da pre porođaja saznaju pol svog drugog deteta, naveli su zvaničnici kraljevske palate.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica! Porodila se Kejt Midlton

Izvor: Svet, 02.Maj.2015

Britanska kruna dobila je još jednu naslednicu nakon što se princeza Kejt porodila u bolnici Sent Meri u zapadnom Londonu. . Beba princeza je dobro a na svet je došla u 9.34 po našem vremenu, dok je kraljevska palata ovu vest potvrdila nešto iza podneva.. Porođaju je prisustvovao i princ Viljem,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.