DRAMA U ZADRUZI! Dok Marija tera Miljanu na abortus, Zola kuka da to ne radi!

Izvor: Svet, 17.Okt.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ZADRUZI! Dok Marija tera Miljanu na abortus, Zola kuka da to ne radi!

Lazar Čolić Zola teško se nosi sa time što njegova devojka Miljana Kulić ne želi da nastavi trudnoću. Štaviše, di-džej je već nekoliko puta pokušavao da je odgovori od kiretaže, na koju se ona posle dugog i mučnog odlučila, ali ne i otišla kad joj je bilo zakazano.
Po svemu sudeći, on ne odustaje od svoje ideje i na sve načine pokušava da joj se približi. Međutim, ne ide mu baš lako. Takođe, Zola sumnja u razloge koje je navela zašto želi da prekine >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << trudnoću, ali Miksi nije mrzelo da “izgura” čitavu priču koju je i do sada, od početka do kraja.
– Moj organizam je slab, ne mogu da izdržim drugu trudnoću – pričala je ona.
– Do juče si jedva čekala da ostaneš trudna, osećam se kao debil najveći… -istakao je Zola.
– Ali, sad ne mogu! Je l’ možeš da shvatiš? Na kom jeziku da ti objasnim? – pitala ga je Miljana.
– Nisi se nikad osećala dobro, ti si sada druga osoba. Naprotiv, u zadnje vreme se osećaš bolje nego u drugoj sezoni bilo kad! Ne podudara mi se ništa to. Sa tobom ne može ni da se razgovara. Ja prosto ne mogu da verujem kako si ti počela da se ponašaš – rekao je Zola.
 
svetprintscreen
The post DRAMA U ZADRUZI! Dok Marija tera Miljanu na abortus, Zola kuka da to ne radi! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Abortiraćeš, a ko ne milom, onda silom! Marija najbrutalnije zapretila Miljani!

Izvor: Svet, 17.Okt.2019

Miljana Kulić se predomislila, pa odlučila da ipak ne ode na kiretažu, a njena majka Marija i ne trudi se da sakrije koliko je to pogađa. Iz tog razloga, svako malo čita joj bukvicu, bile njih dve same ili ne.. “Nisi ti kriv, ti si kriv samo što je ucenjuješ. Ona mi je rekla da ti nećeš da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.