DOKAZALA DA JE BROJ 1 I DA ĆE NA TOM MESTU DUGO OSTATI! Pogledajte video prilog sa koncerta Lepe Brene u Areni!

Izvor: Svet, 22.Okt.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZALA DA JE BROJ 1 I DA ĆE NA TOM MESTU DUGO OSTATI! Pogledajte video prilog sa koncerta Lepe Brene u Areni!

Ikona regionalne muzičke scene Lepa Brena sinoć je napravila koncert za pamćenje. Folk diva je ostavila bez teksta preko 20 000 ljudi u beogradskoj Štark Areni performansom i glasovnim sposobnostima.
Pogledajte video prilog sa celog koncerta, a ukoliko niste, možete kupiti karte za večerašnji, drugi Brenin koncert u Areni.

SvetPrintscreen
The post DOKAZALA DA JE BROJ 1 I DA ĆE NA TOM MESTU DUGO OSTATI! Pogledajte video prilog sa koncerta Lepe Brene u Areni! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša i Dara zajedno lete iz Frankfurta za Beograd, pogledajte kako se zabavljaju!

Izvor: Svet, 22.Okt.2018

Jelena Karleuša imala je dva nastupa u Nemačkoj zbog kojih je propustila koncerte Lepe Brene, ali je zato na aerodromu u Frankfurtu srela Daru Bubamaru. Njih dve su opalile selfi. Iako se vidi da su umorne od nastupa, JK je bila srećna što vidi drugaricu pa je uz zajedničku fotku na Instagramu napisala:...

Nastavak na Svet...

Maja Berović otkrila koja je njena OMILJENA pesma - a nije "BEBA"! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018

Svi jedva čekaju da zapeva!..Jedna od najpopularnijh mladih zvezda današnjice na prostoru celog Balkana, Maja Berović obradovaće svoju vernu publiku spektakularnim koncertom 02.novembra. 2018 godine u Štark Areni u Beogradu. Koncert o kojem se u medijima dugo spekulisalo, prati turneju “Seven”...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.