DINO MERLIN O TEŠKOJ BOLESTI KOJA GA JE ZADESILA: To ne bih poželeo NIKOME - potresno ISKREN

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 20:00

DINO MERLIN O TEŠKOJ BOLESTI KOJA GA JE ZADESILA: "To ne bih poželeo NIKOME" - potresno ISKREN

Otvorio dušu i sve ispričao.

Pevač Dino Merlin gotovo nikada ne govori o privatnom životu, već isključivo o muzici i svojoj karijeri, koja traje nekoliko decenija.

Ipak, jednom prilikom otkrio je nepoznate detalje iz svog života i tada ostavio javnost u šoku. Naime, pevač je otkrio da se borio sa teškom depresijom i da je tada mislio da je svemu došao kraj.

"Ovo ću prvi put reći, ja sam u jednom periodu svog života bio teško bolestan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imao sam jednu tešku depresiju, to ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio ni za šta. Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt, jednostavno sam samo bio biljka. To je period kada hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet", rekao je tada sa suzama u očima tada pevač.

Inače, u jednom od intervjua ispričao je i tasjnu svog uspeha i istakao na šta je najviše ponosan.

"Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora. Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome – tu sam", rekao je Dino Merlin.
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dino Merlin: Bilo mi je svejedno život ili smrt!

Izvor: Svet plus, 15.Feb.2022

Bilo mi je svejedno život ili smrt! Dino Merlin nikoga svojom muzikom ne ostavi ravnodušnim, a u jednoj emisiji  je otkrio da se borio sa teškom depresijom i da je tada mislio da je svemu došao kraj...Pevač je svojevremeno gostujući u jednoj emisiji otkrio detalje iz svog života koji su čitavu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.