Chris Brown uhapšen u Parizu zbog silovanja

Izvor: Tracara.com, 22.Jan.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chris Brown uhapšen u Parizu zbog silovanja

Omraženi pevač Chris Brown uhapšen je juče u Parizu nakon optužbe da je silovao devojku u hotelskoj sobi. Kako pišu francuski mediji, pevača je 24-godišnja devoja optužila za seksualni napad i silovanje, koje se desilo u noć između 15. i 16. januara. Detalji napada još uvek nisu poznati, ali kako mediji saznaju u policijskom izvešaju piše da je pevač pozvao nju i druge devojke u njegov hotel Le Mendarin Oriental. Napad se desio nakon što je u jednom trenutku ona ostala sama >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sa njim u sobi. Nakon što je prijava podnešena, policija je uhapsila pevača i jednog njegovog telohranitelja i još uvek ih drže u pritvoru. Brownov PR tim se još uvek nije oglašavao ovim povodom.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Chris Brown pušten iz pritvora: procureli detalji napastvovanja devojke

Izvor: Tracara.com, 23.Jan.2019, 01:24

Nakon nedavnih skandaloznih vesti o sada omraženom pevaču Chrisu Brownu, i navodnih optužbi za silovanje zbog kojih je završio u pritvoru, pojavile su nove informacije, a žrtva tvrdi da je nasilje trajalo gotovo pola sata i da je bilo “okrutno” i “brutalno“! Magazin Closer danas je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.