Pevač uhapšen zbog optužbe za silovanje

Izvor: B92, 22.Jan.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač uhapšen zbog optužbe za silovanje

Američki pevač Kris Braun uhapšen je u Parizu zajedno sa još dve osobe, nakon što je jedna žena podnela tužbu za silovanje, izjavio je neimanovani izvor iz francuske policije.

O hapšenjima je prvo izvestio magazin "Klozer", koji je naveo da su trojica muškaraca uhapšena nakon što je 24-godišnja devojka navela da je silovana u Braunovoj hotelskoj sobi 15. januara, preneo je Rojters.

Jedan od uhapšenih je Braunov telohranitelj, prenosi AP.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kris Braun uhapšen zbog silovanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2019

Američki pevač Kris Braun uhapšen je danas u Parizu zajedno sa još dve osobe nakon što je jedna žena podnela tužbu za silovanje, izjavio je neimenovani izvor iz francuske policije...O hapšenjima je prvo izvestio magazin "Klozer", koji je naveo da su trojica muškaraca uhapšena nakon što je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Američki pevač Kris Braun uhapšen u Parizu pod sumnjom za silovanje

Izvor: B92, 22.Jan.2019

Pevač još nije odgovorio na optužbe žene koja je prijavila da ju je silovao...Američki pevač Kris Braun je uhapšen nakon što je protiv njega podneta prijava zbog silovanja, objavila je pariska policija...Dvadesetčetvorogodišnja žena tvrdi ju je poznati pevač ranije ovog meseca napao u hotelskoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.