Anita ISPALJENA za sve pare, nakon što je uputila BIZARAN ZAHTEV, ostaje MATORINA ŽENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2023, 16:39

Anita ISPALJENA za sve pare, nakon što je uputila BIZARAN ZAHTEV, ostaje MATORINA ŽENA!

Evo šta se desilo.

Anita Tomić je sinoć priznala da joj se dopada Anđelo Ranković, iako je i dalje u braku sa Jovanom Tomić Matorom, a nakon što je svoje simpatije priznala pred svim cimerima, milionskim auditorijumom i zakonitom suprugom, Anita je imala poseban zahtev za svoju sestru.

Naime, ona je usred haosa zatražila od sestre da sa njenog Instagram profila zaprati Anđelov profil, ali i da joj na mreži vrati devojačko prezime - Stanojlović.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Meni sestra vodi Instagram, molim je da zaprati Anđela - rekla je Anita.

- Da me zaprati? - upitao je Anđelo.

- Da, i da mi promeni prezime - rekla je Anita.

Ipak, na njenom Instagramu i dalje stoji prezime Tomić, a ispod imena je čak napisano i "Matorina žena", što je Anita ponosno napisala nakon što se udala za Jovanu. Pored toga, sve slike sa Matorom su i dalje na Anitinom profilu, a da li će biti uklonjene ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.