Anastasija Ražnatović u vezi sa najpopularnijim srpskim košarkašem?

Izvor: Prva.rs, 14.Okt.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović u vezi sa najpopularnijim srpskim košarkašem?

Mediji, koji se pozivaju na upućene izvore, prenose da je Anastasija nedavno boravila u Moskvi, gde Miloš Teodosić, kapiten srpske košarkaške reprezentacije, nastupa za Košarkaški klub CSKA Moskva.
Ćerka folk dive objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram fotografiju nastalu u ovom gradu, ali niko nije ni pomišljao šta je bio razlog za njeno putovanje.
Anastasija je podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nekoliko fotografija koje su pokazale koliko uživa u čarima jednog od najlepših gradova na svetu, a uživanje je svakako bilo još veće zahvaljujući tome što je bila u tako lepom društvu.
Izvor: story.rs, blic.rs
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

SVI DETALJI VEZE ANASTASIJE I TEA: Kako su se smuvali i šta Ceca i Veljko misle o Milošu!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Okt.2016, 09:52

Iako ni Anastasija Ražnatović ni Miloš Teodosić nisu potvrdili da su zaista u vezi, uveliko se iznose detalji iz njihove navodne romanse, a sve najviše zanima kako su se slavni košarkaš i Cecina ćerka upoznali...- Cecina ćerka i kapiten naše košarkaške reprezentacije upoznali su se u gradu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.