Aleksandra Prijović: Ovo je istina o svađi sa Filipovom sestrom!

Izvor: Svet, 22.Sep.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović: Ovo je istina o svađi sa Filipovom sestrom!

Aleksandra Prijović najzad se oglasila na Instagramu i objasnila da li je u svađi sa sestrom svog dečka Filipa Živojinovića.
Naime, nedavno se pojavila informacija da je Filipova rođaka izvređala pevačicu, a Prijovićka sada navodi o čemu se tu tačno radi.
Pevačica je okačila sliku sa Filipovom sestrom Ivom, za koju su pojedini mediji pisali da je “ta” rođaka, a pored fotke je napisala:
“- Činjenice-
1. Tekst o Filipovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rođaci koja mi priča iza leđa je izmišljen jer ta rođaka ne postoji
2. “Rođaka” iz teksta NIJE Filipova sestra Iva kao što su neki preneli da bi priča bila interesantnija
3. Iva i ja se volimo 
4. Slika koju sam okačila juče vezana za ljude koji pričaju iza leđa, nema apsolutno nikakve veze sa tekstom u novinama, a najmanje sa Ivom sa kojom imam fenomenalan odnos.”

Bezobraznici: Filip i Aleksandra objavili selfi iz kreveta! (foto)…
Dakle, izgleda da je Aleksandra i te kako lepo prihvaćena od strane Filipove familije.


Фотографија корисника Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) дана 24. Јул 2016. у 2:17 PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović: Ovo je istina o svađi sa Filipovom sestrom!

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2016

Aleksandra Prijović najzad se oglasila na Instagramu i objasnila da li je u svađi sa sestrom svog dečka Filipa Živojinovića...Naime, nedavno se pojavila informacija da je Filipova rođaka izvređala pevačicu, a Prijovićka sada navodi o čemu se tu tačno radi...Pevačica je okačila sliku sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.