Aco Pejović ogorčen: Evo šta misli o trudnicama koje pokazuju golišave stomake

Izvor: Svet, 13.Mar.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović ogorčen: Evo šta misli o trudnicama koje pokazuju golišave stomake

Pevač Aco Pejović je otac tri ćerke, ali ne razume jedan popularan trend.
Popularan trend na Instagramu je postao da trudne žene slikaju svoja gola tela i hvale se na Instagramu, a ovako na to reaguje Aco Pejović.
Acu nije jasno zašto žene koje su trudne imaju potrebu da eksponiraju svoje telo i takve fotografije kače na društvene mreže.
Pevač smatra da takve svari treba da ostanu intima i da to vidi suprug, a ne bilo ko drugi.
“Obanžene majke pokazuju čednost sa stomakom, daj molim te, to je tebi za tvog supruga. Meni je to budalaština”, rekao je Aco.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ACO PEJOVIC OGORCEN NA TRENDOVE Evo sta pevac misli o TRUDNICAMA koje pokazuju stomake

Izvor: medio.rs, 13.Mar.2017

Pevač Aco Pejović je otac tri ćerke, ali ne razume jedan popularan trend...Popularan trend na Instagramu je postao da trudne žene slikaju svoja gola tela i hvale se na Instagramu, a ovako na to reaguje Aco Pejović...Acu nije jasno zašto žene koje su trudne imaju potrebu da eksponiraju svoje telo...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.