ANA BEKUTA UTUČENA, PLAČE: Među poslednjima, u NJIHOVOJ pratnji došla na komemoraciju, evo GDE JE SELA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 12:35

ANA BEKUTA UTUČENA, PLAČE: Među poslednjima, u NJIHOVOJ pratnji došla na komemoraciju, evo GDE JE SELA

Ne može da prežali gubitak emotivnog i životnog partnera.

Počasni SPS i narodni poslanik, Milutin Mrkonjić, koji je preminuo u subotu 27. novembra, biće sahranjen danas na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana. Pre sahrane, koja je zakazana za 15 časova, u Skupštini Srbije biće održana komemoracija u njegovu čast, na kojoj će govoriti predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine i SPS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivica Dačić.

Iako je želja Milutina Mrkonjića bila da bude sahranjen u grobnici na Novom groblju, koju je svojevremeno kupio za sebe i svoju suprugu Dašu, ipak je odlučeno da, zbog svega što je uradio za našu zemlju, Mrkonjić počiva u Aleji zaslužnih građana.

Komemoracija uskoro počinje i svi koji žele da odaju poslednju počast pokojniku počeli su da pristižu u Skupštinu. Sa sinovima i unucima stigla je i Milutinova decenijska partnerka, Ana Bekuta, koja ne može da prežali njegov odlazak.

Ana se vidno utučena, od glave do pete u crnini smestila u prvi red, zajedno sa svojom porodicom, koja joj je poslednjih dana najveća uteha. Bekuta nije mogla da zadrži suze dok je gledala u pravcu Mrkonjićeve fotografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEDINA NIJE DOŠLA NA KOMEMORACIJU! Bila je posebna žena u Mrkonjićevom životu, evo kako se oprostila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, koji je preminuo 27. novembra, biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana...Njegova supruga, Dragana Daša Mrkonjić, dala je čitulju koja je jutros izašla u beogradskoj štampi...- Otišao si iz života naglo, ali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BIVŠI PREDSEDNIK SE OPRAŠTA OD MRKONJIĆA: Toma Nikolić uplakan na Novom groblju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji se retko pojavljuje u javnosti, stigao je na Novog groblje kako bi se oprostio od počasnog predsednika SPS Milutina Mrkonjića..Na Novom Groblju se okupilo mnogo ljudi, Mrkini saradnici, prijatelji i porodica, došli su kako bi mu odali poslednju počast,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sahranjen Milutin Mrkonjić

Izvor: RTS, 02.Dec.2021

Narodni poslanik i počasni predsednik SPS-a Milutn Mrkonjić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih poštovalaca. . Na početku povorke, iza petokrake, je venac sa posvetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.