JEDINA NIJE DOŠLA NA KOMEMORACIJU! Bila je posebna žena u Mrkonjićevom životu, evo kako se oprostila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 13:12

JEDINA NIJE DOŠLA NA KOMEMORACIJU! Bila je posebna žena u Mrkonjićevom životu, evo kako se oprostila (FOTO)

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, koji je preminuo 27. novembra, biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Njegova supruga, Dragana Daša Mrkonjić, dala je čitulju koja je jutros izašla u beogradskoj štampi.

- Otišao si iz života naglo, ali si ostao u mojim mislima, sećanjima, zauvek. Nema te onda, kad je čovek tvog iskustva, znanja, ličnog integriteta dragocen. Tvoja ogromna energija, čovekoljublje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spremnost da uvek drugima pomogneš, nesebičnost, su večni spomenik tebi i tvojoj dobroti! - reči su kojima Dragana oprostila od svog supruga.

Iako je Mrkonjić skoro deceniju bio u skladnoj vezi sa pevačicom Anom Bekutom, od Daše se nikad nije zvanično razveo. On je do kraja života brinuo o njoj o čemu govori i poslednji snimak.

- Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve može da se reši mirno i civilizovano. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa - kazao je on jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.