Kusturica kod predsednika Jermenije

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2010, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica kod predsednika Jermenije

Predsednik Jermenije Serž Sargsjan primio je danas srpskog režisera Emira Kusturicu, čiji će bend "No smoking orkestra" održati svoj prvi koncert u toj zemlji, javljaju jermenski elektronski mediji.

"Velika je čast da vas ugostimo na teritoriji Jermenije. Vaša poseta je značajan događaj za našu zemlju. Naši narodi imaju mnogo toga zajedničkog i vaša umetnost i muzika su bliski našem narodu", rekao je Sargsjan Kusturici.

Kusturica se složio da postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stvari koje su zajedničke jermenskom i srpskom narodu, kao što je "tragična prošlost".

"Zadovoljan sam zbog ove posete, koja mi je pružila mogućnost da unapredim prijateljske odnose naših zemalja", rekao je Kusturica.

Mediji u Jermeniji najavili su našeg umetnika kao svetski poznatog filmskog reditelja i muzičara.

Kusturica je u petak obznanio planove za snimanje filma o Jermeniji i podršku jermenskom filmskom festivlu "Zlatna kajsija".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.