DOM ZA VEŠANJE NA MOKROJ GORI

Izvor: Kurir, 28.Okt.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DOM ZA VEŠANJE" NA MOKROJ GORI

Bliži se premijera pank opere Emira Kusturice „Dom za vešanje“, karte odavno rasprodate

Probe opere „Dom za vešanje" uveliko su počele, a karte za premijeru, zakazanu za 10. novembar, već su rasprodate.

Sledeće nedelje ekipa umetnika i producenata putuje na Mokru Goru, gde će nastaviti probe. Umetnici će kod Emira Kusturice ostati šest dana.

- Pripreme teku po planu. Zasad je sve u najboljem redu. U Sava centru je postavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << scenografija za operu i kada se ekipa vrati s Mokre Gore, sve će biti spremno za generalnu probu - rekao je Gane Pecikoza, menadžer.

Po povratku umetnika s Mokre Gore odigraće se još tri probe pred premijeru.

- Sudeći po popularnosti istoimenog filma, očekujemo veliki broj gledalaca u Sava centru - dodao je Pecikoza.

Cene ulaznica za pank operu „Dom za vešanje" kreću se od 1.800 do 3.000 dinara, a karte za 11. novembar, kao i drugu reprizu, zakazanu za 12. novembar, mogu se kupiti na blagajni Sava centra i u Bilet servisu.

(I. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.