Wall Street skliznuo s rekordnih razina

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Jul.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wall Street skliznuo s rekordnih razina

NEW YORK – Na Wall Streetu je u ponedjeljak S&P 500 indeks skliznuo s rekordne razine jer su ulagači oprezni uoči sjednice čelnika američke središnje banke i nastavka trgovinskih pregovora između SAD-a i Kine.

Dvodnevna sjednica počinje u utorak, a odluke Feda bit će objavljene u srijedu. Očekuje se da će središnja banka smanjiti kamate za 0,25 postotnih bodova, u raspon od 2,00 do 2,25 posto.

Nakon boljih nego što se očekivalo podataka o američkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << bruto domaćem proizvodu (BDP), objavljenim u petak, više gotovo nitko ne očekuje rez cijene novca za 0,50 postotnih bodova.

No, ulagačima će biti važno i što će Fed poručiti o daljnjim izgledima po pitanju kamata jer dio analitičara očekuje nastavak smanjenja kamata čak i za 1 postotni bod u idućih godinu dana, dok neki očekuju samo blago smanjenje cijene novca.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Wall Street: S&P 500 skliznuo drugi dan zaredom

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Jul.2019, 07:18

NEW YORK – Na Wall Streetu je u utorak S&P 500 indeks pao drugi dan zaredom jer su ulagači oprezni uoči odluka američke središnje banke, ali i zbog napetosti uoči nastavka trgovinskih pregovora između SAD-a i Kine...Dow Jones oslabio je 0,09 posto, na 27.198 bodova, dok je S&P 500 skliznuo 0,26...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.