Vučević o novoj vladi i mandataru: Ne razmišljam o preseljenju u Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2020, 20:35

Vučević o novoj vladi i mandataru: Ne razmišljam o preseljenju u Beograd

Miloš Vučević, prvi čovek Novog Sada i potpresednik SNS, izjavio je da se na Predsedništvu stranke nije pričalo o kadrovskim rešenima, ali da će sve biti poznato u naredne tri nedelje. Vučević je gostujući u vestima televizije Prva govorio o odnosima sa koalicionim partnerima, ali i detaljima sa nedavno održane sednice Predsedništva SNS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević: O tome KO ĆE BITI PREMIJER još ćemo pričati, ne razmišljam o preseljenju u Beograd

Izvor: Blic, 04.Avg.2020

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da je na sednici Predsedništva stranke bilo reči o svim temama, dodajući da je cilj da Srbija dobije dobru, borbenu vladu, koja će biti partner s predsednikom Republike.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.