');
Najnovije vesti
Blic Vesti Politika

Vučević: O tome KO ĆE BITI PREMIJER još ćemo pričati, ne razmišljam o preseljenju u Beograd

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da je na sednici Predsedništva stranke bilo reči o svim temama, dodajući da je cilj da Srbija dobije dobru, borbenu vladu, koja će biti partner s predsednikom Republike.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Miloš Vučević Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija
Miloš Vučević

Vučević je za televiziju Prva, na pitanja da li će se preseliti u Beograd i da li je bio je jedan od kandidata SNS-a za mesto premijera, rekao da je razgovarano o svim aktuelnim temama i da ''to što je sedeo u sredini ne znači ništa''.

- To je tema o kojoj ćemo dalje razgovarati. Ne može za mene biti mali Novi Sad, to je moj grad. Ne razmišljam ni o kakvom preseljenju. Veoma sam srećan što sam predsednik Novog Sada i potpredsednik SNS-a. Danas sam razgovarao sa Vučićem, ali ne bi bilo korektno da razgovaram o kadrovskim rešenjima. Nije to igra SNS-a i stvaramo tenziju, prosto želimo da dobijemo dobru, borbenu vladu, koja će biti partner s predsednikom Republike - rekao je Vučević.

Pročitajte još

Na pitanje ko je drugi kandidat za premijera, Vučević je odgovorio da bi o tome trebalo pitati premijerku Anu Brnabić, koja je pominjala drugog kandidata.

- Za mene je logično da je Ana Brnabić kandidat, radila je sasvim dobro svoj posao - istakao je gradonačelnik Novog Sada.

Kada je reč o formiranju nove vlade, Vučević je rekao da je jedna od mogućnosti SPS, da je druga SPAS, a da je treća mogućnost vlada SNS-a sa obe te stranke.