Vučević: Ne razmišljam o preseljenju

Izvor: B92, 04.Avg.2020, 18:12

Vučević: Ne razmišljam o preseljenju

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević govorio je o mogućnosti preseljenja u Beograd u vestima TV Prve.

Na pitanja da li će se preseliti u Beograd i da li je bio je jedan od kandidata SNS za mesto premijera, kaže da je razgovarano o svim aktuelnim temama i to što je sedeo u sredini ne znači ništa.

"To je tema o kojoj ćemo dalje razgovarati. Ne može za mene biti mali Novi Sad, to je moj grad", rekao je Vučević i dodao: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ne razmišljam o nikakvom preseljenju. Veoma sam srećan što sam predsednik Novog Sada i potpredsednik SNS."

"Danas sam razgovarao sa Vučićem, ali ne bi bilo korektno da razgovaram o kadrovskim rešenjima. Nije to igra SNS-a i stvaramo tenziju, prosto želimo da dobijemo dobru, borbenu, vladu, koja će biti partner sa predsednikom Republike."

"Pred nama su pitanje borbe sa kovidom, ekonomska borba", rekao je Vučević.

Ko je drugi kandidat za premijera, to bi morala da bude pitana Brnabićeva, koja je pominjala drugog kandidata, istakao je on.

"Za mene je logično da je Ana Brnabić kandidat, radila je sasvim dobro svoj posao."

SPS je jedna od mogućnosti za formiranje vlade, druga je SPAS, treća mogućnost je vlada sa obe te stranke...

Otkrio je samo da je dao svoj glas za koaliciju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: O kandidatima za novog premijera Srbije pitajte Anu Brnabić

Izvor: Danas, 04.Avg.2020

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da to što je bio na sastancima o formiranju nove vlade Srbije i što je davao izjave o tome, "ne aludira na bilo šta drugo", odnosno da to ne ukazuje da će on biti novi premijer.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.